За Colormelife

Стъпки по пътя …


 

за Color me life

Colormelife.comе нов начин на мислене, началото на Вашата промяна, на  връщането Ви към самите себе си.

Инструментите, с които боравя – Бах терапия, номерология и малко астрология. С тяхна помощ, аз мога да Ви помогна да се излекувате и да откриете своята мисия в живота. Практикувам във Варна и посещавам няколко различни кабинета, за да съм по-близо до Вас.

Концепцията „Оцвети ми живот“ се е развивала дълго време, за да намери проявлението си сега, в този момент. Какъв път ще има тя, зависи само от Вас и Вашите търсения.

Мисля, че всичко започна от един кадър на талантливата Мая Къркаличева, която беше уловила такава част от природата, в която аз се припознах. Беше открила и заснела моят природен образ :), който така силно ме разтърси, че задвижи процеси, застинали във времето.

….. И ето, няколко години по-късно, аз съм все по-близо до моето призвание „Оцвети ми живот“. С надежда да бъда полезна на хората, които търсят и се стремят към едно по-добро бъдеще за себе си и околните, за фирми, които искат да правят бизнес по модерен начин, движен от балансирани енергии на екип от личности.

Надявам се в Посланието и концепцията  „Оцвети ми живот“ да се припознае всеки един от Вас:

logo_colormelife

„Аз ще бъда до теб тогава, когато имаш нужда от мен… Ще ти помогна да оцветиш живота си, по начин, който сам избереш. За да се гордееш с това, което си. За да се радваш на Живота. И да покажеш на всеки около теб, че можеш сам да „нарисуваш“ дните си. Защото така ще бъдеш щастлив. Ако истински желаеш това … – аз ще бъда до теб, по пътя!“

 

Концепцията на “Оцвети ми живот”

автор: Мая Златева-Вълчева


ВИ.НАО.С.ИС.Д.Р.V.З.О.Т.С.ИП.VН.Ч.ИР.О.З.“АМИН

 
 

Благодарности

Благодаря на всички, с които ме е срещнала съдбата, за получените уроци и безусловна подкрепа!

Всичко по пътя ми до сега ме е водило към концепцията “Оцвети ми живот”. За да бъде от полза на Вас – търсещите своето съвършенство.

Благодаря на моето семейство за подкрепата във всяко едно начинание, което предприема, за вярата в мен и моите способности. Именно семейството ми беше подтика да намеря метода за фино действие на д-р Бах, който чрез баланс ще ни направи здрави и щастливи личности.

Благодаря на моите приятели и колеги от еМ Студио и Hi-pos.com за търпимостта през годините, за хубавото лого и рекламни материали, които сътвориха. За разбирането и толерантността към мен през годините, защото е трудно да си до някой, който вечно търси, експериментира, променя и изпипва детайли в неочаквани моменти. Благодаря на Филип, Светльо, Фани, Адриана за безрезервната подкрепа към мен.

Благодаря на OneStop Market и Дорет за името, което дадоха на моята идея. Като кръстници на “Оцвети ми живот” тепърва ще изпитват действието на капките на д-р Бах ;)

Благодаря на Николай, който винаги се отзоваваше с безусловна грижа и ясна мисъл, на всяка моя нова идея.

Благодаря на моята близки приятели Милена, Краси, Юлия, Кремена и Руми, които са винаги честни и никога не спестяват истината към мен.

Благодаря на „П.И.“и неговата съпруга за безрезервната подкрепа, за грижовността и обичта към мен и семейството ми по тежкия път към истината и знанието.

Благодаря на д-р Светла Балтова за истинската подкрепа и грижата към мен, на Хомео Хелп Холистик Скул и целия им екип за прекрасния курс, който бяха подготвили, на всички колеги и приятели Бахови терапевти и Хомеопати, с които имах честта да се запозная.

Разбира се тук не бива да забравям и трудностите, които откриха и продължават да откриват пътя към моите способности и ето, че тривиалното „всички изпитания и трудности по пътя ми са ме направили по-силна“ – вече има смисъл.

Особено важно място заемат онези изпитания, които ме срещат със сенките в мен и са като барометър за свършената лична работа…. Изминавайки пътя на двете полярности – от сянката към светлата страна, се оказа, че научих безценен урок – този на Безусловната Любов.

Благодаря и за всички интересни хора, които сега навлизат в живота ми! Безценно е!

Благодаря!

 

История на моите умения

Казвам се Мая Златева-Вълчева и съм създател на концепцията за цялостно лечение и самоусъвършенстване Colormelife.com.

История на моите умения:

Занимавам се с маркетинг и реклама още преди да изляза от университета. До момента, вече 15г. продължавам да съм специалист маркетинг и реклама в точката на продажба – 100% практик, който оцелява в БГ действителността.

Съдружник съм в една от най-стабилните рекламни агенции във Варна „еМ Студио Адвъртайзинг енд Криейтив“, ръководя динамично развиващия се интернет магазин за оборудване за магазини и реклама – www.hi-pos.com. Вече втора година съм участник в проекта OneStop Market – агенция за интегрирани маркетингови комуникации  – най-бързо развиващата се професионална агенция за Североизточна България.

Номерологията влезе в живота ми още през 2000 г., с книгата на Алена „Номерология и Карма“. Следвам нейните стъпки и с практиката до този момент се убеждавам в правотата на изводитe и прогнозите. Номерологията през годините е била моят бизнес съветник и тайното оръжие на нашите бизнес начинания.

Картите Таро – използвам ги от 2002 г., за изясняване на основни проблеми в бизнеса и при житейски ситуации, които изискват обективен поглед от страни. Отговорите могат да насочат, без “задни мисли” към алтернативни решения за справяне с определена ситуация.

Радиестезия – един изключителен българин отдаден на хората и неговото благо от Варна ме научи как да откривам и да се справям с отрицателните енергии. С голяма грижа, внимание и вяра в способностите ми, ме научи на основните принципи за използване на махалото.

Цветята на д-р Бах – през 2012 г. съдбата ме срещна с един от най-добрите холистични учители, отдадени на метода на лечение с есенциите на д-р Бах

– д-р Светла Балтова, под нейно ръководство опознах растенията и магията на тяхното действие. Потопена в света на живата природа, тя разкри пред мен взаимовръзките между отделните елементи и как от тях да съставиш едно цяло.

Природосъобразен начин на живот – като бивш национален състезател по синхронно плуване след университета аз потънах в дебрите на работещите, отдадох се на семейство и частен бизнес, и разбира се на изобилието от храна. Когато се събудих се оказа, че съм далеч от себе си. Преминавайки през фитнес инструктори, диетични режими, протеинови шейкове и “фетбърнъри”, аз се насочих към здравословно хранене, изцяло природосъобразно. 100% практик съм, не мога да създавам диетични режими и смятам, че ако всеки от нас е себе си, той знае как да се храни и как да се движи, за да изпълнява най-добре мисията в живота си.

Успешно завършена Академия за треньори към „Академия Щастлива Жена“ – по стечение на много обстоятелства попаднах в тази академия, за да науча много за себе си и моите умения, да развия умения за водене на групи и да се запозная с основните разлики между мъжете и жените, за правилните отношения между тях и силата на женската и мъжката енергия. Разбира се освен това работихме усилено за усвояване на множество терапевтични техники, които водят до качествена промяна във възприятията на хората и връщането им към самите себе си. Усвоих НЛП техники, основни психологически похвати, констелации, водене на групи, ораторско майсторство, водене на  медитации и др. ефективни терапевтични практики.

Така се родиха и моите терапевтични групи, които сега помагат на много хора: Преобразяване, Жизнена Енергия и Познай своята природа.

Успешно завършена Бизнес Академия за треньори към „Академия Щастлива Жена“ – проблемите в Бизнес средата са с различна динамика и въпреки, че в основата стоят същите емоции, мотиви и страхове, при груповата работа се изискват други умения. Бизнес констелации, игрови модели за промяна на фокуса и постигане на конкретни резултати. Структуриране на екипи и намиране на горещите зони в екипа.

Сертифициран Moduday инструктор – ModuDay е едно от моите предизвикателства. Като бивш национален състезател съм свикнала с движение и тренировки, не си спомням от кога не съм спирала да тренирам и да се движа. Но преди да се върна към спорта, аз бях изпаднала в доста сложна и зависеща от много хора ситуация – и излизането ми от нея започна от точно тази спортно-танцувална система, която ме върна към моята любов – движението. Аз и моето състояние провокираха създателката на спортната система да я развие и опише, за да я подари на хората и да им даде възможност да познаят движението без болка и напрежение. И така години по-късно, след като извървях моят път и промених изцяло живота си, се завърнах към ModuDay, вече като Първия Сертифициран Инструктор и стартирах допълнителна практика Терапия чрез движение, която помага на жени да подобрят своето тяло.

Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) – Знание, което отново влезе „случайно“ в живота ми. Приятелството ми с Деница Андонова е причината да се доверя на Кинезиологията и този лек, приятен и в същото време много ефективен, силен и дълбок метод за разширяване на потенциала на всеки човек. Бях привлечена от практичността на метода и дълбочината на въздействие. Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите подтиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицателните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

ТЕС и Пренареждане на матрицата – 2022 г. ме срещна с изключителни преподаватели, които отвориха вратите към енергийната психология. Мартина Иванова и Karl Dawson ме поведоха по пътеката на дълбочинната работа с вярвания, блокажи и травми. ТЕС представлява техники за емоционална свобода – чрез потупвания по меридиани се освобождава напрежение и емоции, които блокират съзнанието ни. През потупвания и работа с вярвания могат да се намерят решения за специфичните ни лични проблеми.

Обучена съм в Пренареждане на Матрицата от самия създател на метода – Karl Dawson и съм щастлива, че се докоснах до знанието от специалист с такава финна сетивност. Пренареждане на матрицата е изключително лек и в същото време мощен метод за освобождаване на болезнени спомени, страхове, фобии, алергии и др. Като практика надграждаща ТЕС, пренареждане на матрицата е тип водена медитация, в която сегашното ни АЗ помага на миналото ни Аз, преживяло травматично събитие, да се справи и да измени възприятията си за травмата. Като силно интуитивна техника стига бързо до проблема/през конкретен спомен/ и заменя ограничаващите вярвания с нови, ползени за човека. Така се осъществява процесът на излекуване.