Услуги

Цени и предложения


 

За теб

Бах терапия във Варна и on-line

Лечението с есенции на д-р Бах, помага на всички възрасти и при различни състояние. Открехвам само леко вратата на всеобхватното им действие и загатвам при какви случаи биха били полезни. Всеки от Вас, търсещи, е свободен да ми пише или да зададе въпрос, свързан със състоянието си и аз ще бъда коректна в отговора и възможностите на цветята на д-р Бах специално за случая.

Някой важни етапи и случаи, при които помагат капките на д-р Бах:

 • при деца до 1 год.: колики, нови зъбчета, общо неразположение;
 • при деца от 1 до 6г.: тръгване на ясла и детска градина, трудна адаптация в различни ситуации;
 • деца над 6 г. -7 г.: тръгване предучилищна, смяна на колектив,
 • тръгване на училище, при трудна концентрация, при трудни отношения с родители и приятели;
 • пубертет и кандидатстване – пред изпити, липса на концентрация;
 • свръхнатоварване, натрапчиви мисли и др.
 • бременност и раждане;
 • нова работа, нов етап от живота, влизане в критическата;
 • неувереност, паник атаки, страхове от различен характер;
 • умствена или физическа претовареност;
 • пенсиониране:
 • преживян шок, загуба, катастрофа и др.:
 • общо търсене на посоката в живота, стремеж да откриеш себе си;
 • ………

Епигенетични лечебни цикли – Разшири потенциала си! 

Когато очакваш промяната, но тя не се случва, означава, че част от теб се съпротивлява. Чрез балансиране на тялото с Епигенетични лечебни цикли, ти ще се подготвиш за новото, ще разбереш какви страхове и емоции ти пречат да я осъществиш, ще я премахнем и ще привлечеш към себе си дългоочакваната промяна. Този метод за балансиране е подходящ за всяка ситуация в живота и отключва Вашия потенциал.

Кинезиологична техника, използвана при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти.  Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите подтиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицателните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

 

 

 

 

За Бизнеса и Спорта

Екипът Ви буксува на едно място?

Задачите се изпълняват без желание и енергия?

Знаете ли, че основната движеща сила за постигане на постижения е впрегнатата екипна енергия в една цел? Ако хората Ви са често изморени, недоволни и очакват само негативни случки в живота си, ще повлекат към разруха всяко печелившо звено.

Предлагам ВИ да вземете мерки!

Ако Вие имате екип, който се нуждае от вливане на нова енергия, разнообразие и мотивация от външен източник. Използвайте ресурсите на Бах терапията и моята авторска методика за работа чрез Арт Терапия, цветята на др. Бах и проективни карти. Подготвила съм комплекс тренинги, които да подпомогнат различни нива екипи /бизнес, клубни или спортни/. Темите са – мотивация, страхове и съпротиви, гняв и неувереност. Тренингите са съобразени с Вашето време и проблематика, провеждат се на място, за да се спести максимум време на Вашите хора. Програмата се изгражда на база индивидуалните потребности на екипа Ви.

Получете своята индивидуална оферта или кандидатствайте за Безплатно обучение по Благотворителна програма „Сила от Природата“!