Среща с Бах терапевт?

Posted |


Като Ваш Бахов терапевт ще Ви помогна да хармонизирате тялото, ума и емоциите си, така че сами да се справите с болежките си.

Не съм медицинско лице и целта ми е по-скоро да разбера болестта Ви и заедно да стигнем до нейните корени.

Практикувам Бах терапия във Варна, провеждам консултации лично и по Internet /Masenger и др./

Има 3 стъпки към Вашето лечение с есенции на д-р Бах или към Вашата промяна

1. Свържете се с мен – Подгответе се за Първата ни среща. Тя има познавателен характер, в нея Вие можете да разкажете за своите оплаквания, за това как се чувствате, какво Ви измъчва. Заедно ще определим в какъв период на живота си се намирате. Ако прецените ще оставите Вашите рождени данни/дата, час и място на раждане/, за по-голяма точност при диагностика и избор на Вашата лична комбинация. Не се притеснявайте да задавате въпроси, ще изясним всичко, за да подходите с доверие към Вашата промяна.

2. Среща с Вашата лична комбинация – след като сме огледали всички детайли, аз ще приготвя Вашата лична комбинация. Насладете се на този момент. Отпуснете се и позволете на цветята да Ви водят.

3. Наблюдение върху Вас самите – да си водите дневник и да се наблюдавате, ще бъде от голяма полза за Вас и Вашето лечение. Какво чувствате, къде Ви боли, какво Ви радва, какво Ви натъжава или ядосва, какво се променя във Вас – всичко това е важно за Вас и за мен, за да проследим заедно Вашата промяна. Много често се появяват стари болежки, други пък изчезват, появяват се забравени емоции, сънища, мисли…. Пътешествието към самите Вас е много интересно…

Когато минат 10-15 дни от приема на Вашата лична комбинация – ние ще се видим или чуем отново. Ще разискваме промените във Вашия живот и ако е необходимо ще добавим цвете в комбинацията Ви.

Няма точна рецепта за това колко шишенца трябва да изпиете, за да се почувствате по-добре. Това е индивидуален процес, за който не трябва да очаквате нищо, а просто да се отпуснете и да го преживеете. А, аз ще бъда до Вас.

Срещите ни могат да бъдат сред природата или в моят кабинет. Целта е да открием причинителите на Вашите болести и да помогнем за тяхното отстраняване. При колективни договори е възможно да се срещнем в удобна за Вашата фирма място, така че служителите Ви да губят по-малко време и да получат същото качество на услугата.

Не очаквайте разговор подобен на тези с Вашия личен доктор, по-скоро се настройте за среща с приятел.

Какво представлява Вашата лична комбинация?

Подбрани специално за Вас максимум 5 до 7 цветя, които най-добре прилягат на Вашата характеристика и оплаквания. Няма универсален подход, за определяне на правилната комбинация. Всичко зависи от терапевта и неговата способност да долови онези процеси, които влияят върху вашето здраве. Разбира се важна е и Вашата смелост да се отпуснете и да се разкриете пред него.

Не търсете универсалност на лечението. Възможно е дори различни Бахови терапевти да назначат различна комбинация на едни и същи оплаквания и няма нищо странно или необичайно в това – всичко зависи от сетивността на терапевта и доловените нюанси на Вашия разказ. Разбира се най-важното тук е, че няма грешна комбинация и няма как тя да Ви навреди.

 

Очаквам Ви!