За мен


История на моите умения

Занимавам се с маркетинг и реклама още преди да изляза от университета./далечната 1997г./ До момента, вече 15г. продължавам да съм специалист маркетинг и реклама в точката на продажба – 100% практик, който оцелява в БГ действителността.

Нумерологията влезе в живота ми още през 2000 г., с книгата на Алена, която е моят гид. Изцяло следвам нейните стъпки и с практиката до този момент се убеждавам в правотата на нейните изводи и прогнози. Нумерологията през годините е била моят бизнес съветник и тайното оръжие на нашите бизнес начинания.

Картите Таро – използвам ги от 2002 г., за изясняване на основни проблеми в бизнеса и при житейски ситуации, които изискват обективен поглед от страни. Отговорите могат да насочат, без “задни мисли” към алтернативни решения за справяне с определена ситуация.

Махало – един изключителен българин отдаден на хората и неговото благо “Чичо Петьо” от Варна ме научи как да откривам и да се справям със събраната отрицателната енергия.

Цветята на д-р Бах – през 2013 г. съдбата ме срещна с един от най-добрите холистични учители, отдадени на метода на лечение с есенциите на д-р Бах

– д-р Светла Балтова, под нейно ръководство опознах растенията и магията на тяхното действие.

Природосъобразен начин на живот – като бивш национален състезател по синхронно плуване след университета аз потънах в дебрите на работещите, отдадох се на семейство и частен бизнес, и разбира се на изобилието от храна. Когато се събудих се оказа, че съм далеч от себе си. Преминавайки през фитнес инструктори, диетични режими, протеинови шейкове и “фетбърнъри”, аз се насочих към здравословно хранене, изцяло природосъобразно. 100% практик съм, не мога да създавам диетични режими и смятам, че ако всеки от нас е себе си, той знае как да се храни и как да се движи, за да изпълнява най-добре мисията в живота си.