Мнения


Споделете Вашето мнение от нашата съвместна работа, ще е полезно за мен и за другите търсещи като Вас.

Имате възможност да поставите Ваше фирмено лого под мнението си, да изберете снимка от галерията с цветя или да споделите Ваш аватар!

Станка Стоянова

Станка Стоянова

Срещата ми с Мая преди няколко години беше една от важните и променящи хода на живота ми към по-добро. Мая е човек, който успява да улови трепетите на душата и да те научи как да ги следваш. Съвместната ми работа с нея ми помогна да стана по-осъзната, да обичам повече себе си, да следвам смело пътя си и да се вслушвам в сигналите, които природата ми дава. Благодарение на нея вече обръщам повече внимание на малките неща – на шума на вълните, на песента на птиците, на току що раззеленилите се дървета… Нейната харизма, доброта, енергия и красотата на душата й докосват и вдъхновяват.
Курсът „Опознай своята природа“ беше следваща стъпка в моето развитие като личност и съм благодарна, че бях част от него, че се запознах с невероятни хора и направих още няколко стъпки напред. Благодаря, Мая!

Зори

Зори

Препоръчвам на всеки, който иска да открие себе си, да се опознае по-добре или да работи по личностното си развитие да се включи в някой от курсовете или семинарите и да стане част от това невероятно семейство! Емоцията и енергията са невероятни. Научих и продължавам да уча толкова много неща с всеки изминал ден, а хора с които се срещнах са уникални личности! 🙂

Юлия Банкова

Юлия Банкова

Скъпа Мая,
Както вече съм ти казвала, ти си като едно не-земно цвете, което улавя и трепти с най-фините космически вибрации… Твоята изключителна чувствителност към хората и ситуациите ти дава възможност да погледнеш от интересен и различен ъгъл. Радвам се, че взе решение да стъпиш на пътя, който търпеливо те чакаше и за който душата ти жадуваше… Новият, забравен път към разкриване на дълбоките тайни на Живота, Природата и Вселената и грижата за другите. 🙂 Целувки!

Савина Григорова

Савина Григорова

Благодарна съм, че срещнах Мая!
Винаги съм се чудила как хората ходят при терапевт и си изливат душата. Със слънчев човек като Мая, просто няма как да не потръгне разговорът. Дори само мисълта за нея ме прави по-спокойна.
А относно Баховите капки – не съм очаквала, че може да има толкова бърз ефект.
Благодаря ти, че те има и си такъв прекрасен човек, Мая!

Деси

Деси

Пиша тези думи не само, за да прошепна на новодошлите какво биха могли да намерят тук, но и за още едно признание, което стои в сърцето ми.

Всъщност, познавам Мая от 15 години… и заедно и по отделно минахме всякакви пътечки – малки и големи, стръмни и полегати, вдъхновяващи и приземяващи. Сега всичко е различно. Тръгнали сме по нов път. „Не говоря само за мен, и не говоря само за себе си“. Ние пак вървим заедно, искаме или не. 😉

Благодарна съм за всичко, което се случва отново и наново!
И двете сме така различни, че е още по-хубаво от преди!
За Баховите есенции до голяма степен вече мисля като част от мен самата. Всъщност ТЕ ни върнаха една към друга.
За емоции и чувства мога да пиша дълго, но като човек на земното, мога да кажа на интересуващите се, че с помощта на Баховите есенции и консултациите с Мая успях да направя много желани, а и неочаквани за мен промени. Балансирах някои състояния – мои и на малкото ни момченце. Изправих се пред мисли и чувства, които бяха заровени дълбоко. Взех решения, за които преди нямах смелост или просто отлагах. Научих малко повече за себе си, семейството и приятелите си… и продължавам да уча всеки ден, с всяка капка.. живот.

Почти съм сигурна, че ако прочета това след месец, няма да съм напълно доволна, защото все намирам нещо, което да може да е по-перфектно, изчистено, измислено. Е, натискам „Изпрати“ и вярвам, че съм написала това, което е в душата ми, макар и много объркано заради емоциите. <3 Обичам те още!

Една „Persona_non_grata“ :*

Една „Persona_non_grata“ :*

Feniks-6Това съм аз след запознанството ми с Мая!

Страхотна е!
Винаги те изслушва, дава ти съвет, отзивчива е, добра…. сигурно мога да изреждам до утре най-красивите думи.
Благодарна съм, че я познавам!

ТЯ Е МОЯТ ЧОВЕК!
Обичаме те, Мая!
Бъди винаги такава, каквато си сега!

Цвети

Цвети

Не знаех къде точно отивам, нито какво да очаквам, когато си уговорих час и ми се случи Мая! Едно вълшебно преживяване за мен – изслуша ме, разплака ме, разсмя ме…. С много деликатност и нежност ми вдъхна смелост да повярвам в собствените си сили и ме вдъхнови, че мога много ! И продължава да го прави с впечатляващо внимание 🙂 Това за мен е наистина пътуване към себе си, което започнах съвсем скоро и не зная дали ще приключи някога, но зная че имам силно рамо, на което да разчитам. Не съм го търсила, не моля за него – тя просто е там за мен и за всички нас! Любовта, която блика от нея е заразителна. Благодаря ти Мая !

Warrior of light

Warrior of light

Благодаря на Мая, че е такава каквато е,
Благодаря й, че се опитва да ми помогне и на мен да съм такава каквато съм,
без да се страхувам и без предразсъдъци.
Пожелавам й още много вдъхновение и все така да бъде винаги ярък посланик на неизчерпаемия източник на Любов и Светлина. Ние, нейните бахови деца, й благодарим и я обичаме <3.

Веселин Костов

Веселин Костов

Здравей Мая,
Невероятно хубаво!
Толкова е хубаво, че дава крила…..и политаш.
Всичко, което си поместила в този сайт е толкова просто и земно, че човек си задава въпросите – Как не съм го забелязал? Как не съм се сетил? Защо не съм го направил? Защо не го правя? и т.н.
С две думи – ти ни помагаш да преоткриваме себе си.
Аз съм твой съвременник и за мен е огромно удоволствие, че имам възможност да се докосна до твоята енергия и хармонията ти.
Желая ти успех и вярвам, че той, Успехът ТЕ очаква!
Гордея се с теб Мая!
Радвам се, че те има!
Веселин Костов

Деяна Димитрова

Деяна Димитрова

Трябва да призная…когато става дума за Мая, не мога да бъда безпристрастна! Нашите професионални пътища се кръстосаха преди години и още тогава усетих ХАРИЗМАТИЧНОТО у нея. Деловите контакти и удовлетворението от естетиката и ползата на нещата, които заедно създавахме, прерастнаха в искрено приятелство. Така отблизо преживявах как Мая не спира да търси истинското си призвание.
Ето че дойде и този момент с „ Оцвети ми живот“. Скептиците ще се запитат, за какво му е на един Бах терапевт опита на маркетингов експерт?! Много просто: това, без което не може маркетинговият специалист, е същото, без което Бах терапевтът не би имал успех – ЕМПАТИЯТА – способността с деликатна чувствителност да се поставиш на мястото на другия, да погледнеш света и проблемите му с неговите очи, и чак тогава заедно да търсите решението.
Доверете се на Мая, позволете й да бъде до Вас по Вашия заплетен път и така ще продължите с лекота, хармония и увереност!
На добър час!

Деяна Димитрова

Ники (Николай Суков)

Ники (Николай Суков)

За мен е изключителна чест да съм свидетел и съвременик на Мая, както и неин скромен приятел.

От първия път, когато тя „работи“ с мен, бях възхитен, от проницателността и интуицията й, от търпението, съпричасността и отзивчивостта към проблемите ми, както и готовността и усърдието за намиране на тяхното решение. С лекота ми интерпретира сложната и деликатна материя на духовността, за да мога сам да си помогна, навлизайки в този огромен и нов за мен свят.

На всеки, който чете това бих казал, че стигането до тук е вече огромна крачка и, че гласуването на доверие на Мая, е гаранция за намиране на път в сложния лабиринт на човешката вселена.

Мир и светлина

Ники (Николай Суков)

 

 

д-р Румен Стойчев

д-р Румен Стойчев

Като ръководител на HomeoHelp Holistic School имам честта наш преподавател да е един от водещите Бах-терапевти в България д-р Светла Балтова.
Мая Вълчева беше един от студентите ни, които в най-голяма степен ни убедиха колко се заслужава да организираме обучението по Лечение с есенциите на д-р Бах – тя беше един от най-вдъхновените ни студенти и във всеки контакт с нея винаги ни е впечатлявало огромното й желание и дълбоката мотивация да изучава този прекрасен метод и да помага на хората.
В нейно лице имаме един изключително перспективен Бах-терапевт, към който без колебание бих се обърнал и аз.

 

д-р Румен Стойчев