Благодарности

Posted |


Благодаря на всички, с които ме е срещнала съдбата, за получените уроци и безусловна подкрепа!

Всичко по пътя ми до сега ме е водило към концепцията “Оцвети ми живот”. За да бъде от полза на Вас – търсещите своето съвършенство.

Благодаря на моето семейство за подкрепата във всяко едно начинание, което предприема, за вярата в мен и моите способности. Именно семейството ми беше подтика да намеря метода за фино действие на д-р Бах, който чрез баланс ще ни направи здрави и щастливи личности.

Благодаря на моите приятели и колеги от еМ Студио и Hi-pos.com за търпимостта през годините, за хубавото лого и рекламни материали, които сътвориха. За разбирането и толерантността към мен през годините, защото е трудно да си до някой, който вечно търси, експериментира, променя и изпипва детайли в неочаквани моменти. Благодаря на Филип, Светльо, Фани, Адриана за безрезервната подкрепа към мен.

Благодаря на OneStop Market и Дорет за името, което дадоха на моята идея. Като кръстници на “Оцвети ми живот” тепърва ще изпитват действието на капките на д-р Бах ;)

Благодаря на Николай, който винаги се отзоваваше с безусловна грижа и ясна мисъл, на всяка моя нова идея.

Благодаря на моята близки приятели Милена, Краси, Юлия, Кремена и Руми, които са винаги честни и никога не спестяват истината към мен.

Благодаря на „П.И.“и неговата съпруга за безрезервната подкрепа, за грижовността и обичта към мен и семейството ми по тежкия път към истината и знанието.

Благодаря на д-р Светла Балтова за истинската подкрепа и грижата към мен, на Хомео Хелп Холистик Скул и целия им екип за прекрасния курс, който бяха подготвили, на всички колеги и приятели Бахови терапевти и Хомеопати, с които имах честта да се запозная.

Разбира се тук не бива да забравям и трудностите, които откриха и продължават да откриват пътя към моите способности и ето, че тривиалното „всички изпитания и трудности по пътя ми са ме направили по-силна“ – вече има смисъл.

Особено важно място заемат онези изпитания, които ме срещат със сенките в мен и са като барометър за свършената лична работа…. Изминавайки пътя на двете полярности – от сянката към светлата страна, се оказа, че научих безценен урок – този на Безусловната Любов.

Благодаря и за всички интересни хора, които сега навлизат в живота ми! Безценно е!

Благодаря!