за Color me life

Posted |


Colormelife.comе нов начин на мислене, началото на Вашата промяна, на  връщането Ви към самите себе си.

Инструментите, с които боравя – Бах терапия, номерология и малко астрология. С тяхна помощ, аз мога да Ви помогна да се излекувате и да откриете своята мисия в живота. Практикувам във Варна и посещавам няколко различни кабинета, за да съм по-близо до Вас.

Концепцията „Оцвети ми живот“ се е развивала дълго време, за да намери проявлението си сега, в този момент. Какъв път ще има тя, зависи само от Вас и Вашите търсения.

Мисля, че всичко започна от един кадър на талантливата Мая Къркаличева, която беше уловила такава част от природата, в която аз се припознах. Беше открила и заснела моят природен образ :), който така силно ме разтърси, че задвижи процеси, застинали във времето.

….. И ето, няколко години по-късно, аз съм все по-близо до моето призвание „Оцвети ми живот“. С надежда да бъда полезна на хората, които търсят и се стремят към едно по-добро бъдеще за себе си и околните, за фирми, които искат да правят бизнес по модерен начин, движен от балансирани енергии на екип от личности.

Надявам се в Посланието и концепцията  „Оцвети ми живот“ да се припознае всеки един от Вас:

logo_colormelife

„Аз ще бъда до теб тогава, когато имаш нужда от мен… Ще ти помогна да оцветиш живота си, по начин, който сам избереш. За да се гордееш с това, което си. За да се радваш на Живота. И да покажеш на всеки около теб, че можеш сам да „нарисуваш“ дните си. Защото така ще бъдеш щастлив. Ако истински желаеш това … – аз ще бъда до теб, по пътя!“

 

Концепцията на “Оцвети ми живот”

автор: Мая Златева-Вълчева


ВИ.НАО.С.ИС.Д.Р.V.З.О.Т.С.ИП.VН.Ч.ИР.О.З.“АМИН