Празник на цветовете

Posted | 0 comments


Винаги съм се чувствала самотна, когато съм търсела знание или по-точно разбиране за света, което е близко до моето вътрешно усещане. Когато открих цветята исках да ги споделя с всички. Толкова бях въодушевена – бях открила моя свят! Нищо вече не можеше да промени усещането ми, че съм намерила пътеката към самата мен! Да, беше самотно, но вече не толкова. И моят живот започна да се изменя – бавно, бързо, с моето си темпо … Пак нямаше с кой да споделям и се оформи копнеж за едно общество, в което всичко това ще може да се споделя без да бъда странна или пък отбягвана…

Сега, години по-късно това общество вече е факт! Наричаме се Цветните хора, всички сме учили за Цветята на др. Бах и сме ги приели за част от живота ни!

Цветните хора организираме Празник на цветовете, едно събитие фокусирано върху Цветята на др. Бах. Идеята е да ги покажем на всеки, който иска да се докосне до тях, без условия – съвсем безплатно, без задача да продаваме каквото и да било. Искаме да покажем нашия свят и за всеки да е ясно, че има шанс да общува свободно, без да се притеснява от странните си виждания.

За кого е предназначен: Празникът на цветовете е празник за търсещите хора. На тези от Вас, които искат да живеят живот близо до природата, които искат да открият собствената си истина и искат да чуват душата си. За тези от Вас, които са разбрали, че семейство, пари, и кариера не те правят напълно щастлив, че пак нещо ти липсва… Е, ние знаем, че онова празното върте в нас се появява, когато сме далеч от душата си. И ще ти покажем ние как я откриваме през цветята и различни други практики.

Не продаваме нищо! Просто те каним в нашия свят – ей така, без условия.

https://praznik.colormelife.com/

Идеята: Да се съберем на едно място хора, търсещи своята истина за себе си и за личното си щастие. Хора, търсещи връзка с душата си. Родители, търсещи по-добър и пълноценен начин да разбират и общуват с децата си. Хора, търсещи пълноценно общуване на едно по-дълбоко ниво. Хора, взаимодействащи по между си през истината, доброто и любовта.

С този празник искаме да те поканим да празнуваш с нас Цветята на др. Бах, да усетиш тяхната магия, да се потопиш в цветния им свят.

Оформили сме различни работилници и всеки през своето лично усещане ще ти покаже разбирането си за живата природа и как тя променя човек, ще ти покаже като на търсещ посланията на цветята, които са така лични и винаги успяват да посочат къде се крие разковничето на проблема.

Какво ще правим: Подготвили сме различни работилници, свързани с цветята на др. Бах, допълнителни духовни практики, лекции и ателиета, с които да откриеш своята истина.

Работилници за деца и големи – ще оцветяваме заедно, ще творим с бои, четки и различни творчески техники. Ще си говорим истината през цветята и ще се докоснете до тяхното знание през усмивки и забава.

Ателиета – ще пишем своите истории заедно, ще отговаряме през цветята на твоите въпроси и ще чуем посланията на душата ти. Ще играем игри и ще се забавляваме. Ще опознаеш различни кристали и тяхната сила.

Духовни практики – Йога, Акашови записи, Тета хийлинг, ТЕС и др. знания ще бъдат представени през нашите Цветни хора.

Училище за родители – как да говорим за секса с децата си, как да помогнем да растат като истински добри хора, как да ги научим да чуват душите си, без да ги правим странни за околния свят.

Лекции – цветята и тяхната връзка с ежедневния ни живот.

Искаме да те поканим да допуснеш цветята на др. Бах в живота си и да си позволиш да живееш по-леко 😉 Да ти покажем как живата природа може да те изведе по пътя на твоята душа.

Вдъхновение: Цветята на др. Бах са нашето вдъхновение! Живеем през лекота и радост и това ни вдъхновява да празнуваме живота! Споделяме го с теб, за да е още по-хубаво!

Колко струва?: Събитието е безплатно и има за цел да постоиш мъничко с нас и да откриеш своята полза от цветята. Да откриеш хора, които имат подобни на твоите интереси и с които можеш да общуваш с лекота.

Кадри от Празник на Цветовете 2020 г. и финалното цветно парти ще видите в нашата Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/prazniknatsvetovete

Кога и къде?: Очакваме Ви 20, 21, 22 Август в Морски казино Варна

Програма по часове:

20.08.2021

16:30 – 19:30 ч. работилници и практики

19:30 Официалното откриване с чаша вино и плодове

20:00 – 21:30 Лекции

21.08.2021

6:00 Посрещане на изгрев – централен плаж

6:15 до 7:30 оцветяване на плажа

8:30 – 12:00 работилници и практики

16:30 – 19:15 работилници и практики

19:00 – 19:30 Теглене на награди с Колелото на късмета

19:30 – 21:30 лекции на открито

22.08.2021

6:00 Посрещане на изгрев – централен плаж

6:15 до 7:30 оцветяване на плажа

8:30 – 12:00 работилници и практики

16:30 – 19:15 работилници и практики

19:00 – 1930 Теглене на награди с Колелото на късмета

19:30 – 21:30 лекции на открито

Добре сте ни дошли!

 

Напиши коментар