Деси

Posted | 0 comments


Пиша тези думи не само, за да прошепна на новодошлите какво биха могли да намерят тук, но и за още едно признание, което стои в сърцето ми.

Всъщност, познавам Мая от 15 години… и заедно и по отделно минахме всякакви пътечки – малки и големи, стръмни и полегати, вдъхновяващи и приземяващи. Сега всичко е различно. Тръгнали сме по нов път. „Не говоря само за мен, и не говоря само за себе си“. Ние пак вървим заедно, искаме или не. 😉

Благодарна съм за всичко, което се случва отново и наново!
И двете сме така различни, че е още по-хубаво от преди!
За Баховите есенции до голяма степен вече мисля като част от мен самата. Всъщност ТЕ ни върнаха една към друга.
За емоции и чувства мога да пиша дълго, но като човек на земното, мога да кажа на интересуващите се, че с помощта на Баховите есенции и консултациите с Мая успях да направя много желани, а и неочаквани за мен промени. Балансирах някои състояния – мои и на малкото ни момченце. Изправих се пред мисли и чувства, които бяха заровени дълбоко. Взех решения, за които преди нямах смелост или просто отлагах. Научих малко повече за себе си, семейството и приятелите си… и продължавам да уча всеки ден, с всяка капка.. живот.

Почти съм сигурна, че ако прочета това след месец, няма да съм напълно доволна, защото все намирам нещо, което да може да е по-перфектно, изчистено, измислено. Е, натискам „Изпрати“ и вярвам, че съм написала това, което е в душата ми, макар и много объркано заради емоциите. <3 Обичам те още!

Напиши коментар