За идеята

Posted | 0 comments


beech-treeПриродно училище за големи се роди спонтанно и отново някак магично. Всеки ден през вратата на моя офис влизаха хора забързани, угрижени, омотани в ежедневните си битки, емоции, мисли и чужди правила. С всеки от тях, говорейки си, стигахме до извода, че разходките в гората са оставени за по-добри времена, похапването на плодове от дървото – почти забравено …… съзерцаването на изгрева – лукс, който отдавна не могат да си позволят…. Всички те копнееха да намерят някой, който да им покаже как да го правят на практика, да ги мотивира да станат рано и да видят красотите на света, да чуят думи за природата, които са забравили, да бъдат предизвикани!

Е, време е! Време е, да отворим очи за универсалния лекар – природата, да чуем и усетим неговия ритъм и да се опитаме да се доближим до истината.

Природно училище за големи е училище на ПРАКТИКАТА – няма да видите лекции, чертане на дъска, схеми и графики. Това е училище за усещания, за промяната в действие и силата на задругата.

Темите са извлечени от природата и показват на всеки как да намери своята истина, как да живее по-добре, без да зависи от лекари и знахари….

Ако си готов за промяната, това училище е за теб!

Организираме различни занимания под формата на семинари и тренинги извън града. Готови сме да организираме специално събитие за Вашия клуб или организация.

Напиши коментар