Услуги

Posted | 0 comments


Какво правя? С какво мога да съм Ви полезна?

 

Аз съм тук, за да Ви покажа света на цветята и да Ви помогна да определим заедно Вашата лична комбинация от цветя, за да достигнете до решаване на Вашия проблем. Правя консултации на живо и on-line. Имайте в предвид, че не съм доктор и нямам за цел да лекувам физическото Ви състояние, а да намеря причината, поради която боледувате, да Ви препоръчам комбинация от цветята на др. Бах, които да Ви подкрепят в процеса на промяна.

Правя и курсове on-line,  с които да се запознаете с Цветята на др. Бах за лично ползване и за свое лично развитие. Така ще бъдете полезни във всеки един момент от живота си на себе си и на своите близки.

Инструктор съм по K-power Епигенетични лечебни цикли – един бърз, лесен и практически насочен метод, с който ще откривате и освобождавате от себе си всеки страх и блокаж. Можете да се убедите в неговите ползи на лична консултация или да се включите в групата ни във Фейсбук за Безплатни K-power баланси. Всяка Сряда правим среща, в която можете да тествате метода и да усетите сами неговата полза.

Пренареждане на частици – нова методика, по която работя, за да Ви покажа и освободя замръзналите частици във Вас. Тази техника е специфична и стига до дълбочини през лична консултация.

ТЕС  – Техники за емоционална свобода, известни още като техниките с потупване, са изключително лек и приятен метод, с който можете да намалите степента ан тревожност. Позволява ви да работите с конкретния ум, който често подхранва една ситуация с непрестанни мисли и създава големи неприятности. ТЕС обхваща всичко онова, което се случва едновременно в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му. Разкрива и елиминира подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни. Обучена съм в ТЕС от Мартина Иванова.

Пренареждане на матрицата – Обучена съм от самият създател на метода – Карл Доусън. Пренареждане на матрицата работи много силно с травматични състояния. Стресиращите случки от живота остават в нашите енергийни полета като енергийни тела от замръзнала енергия, която чака да бъде интегрирана от нас. С техниките на Пренареждане на Матрицата се работи директно с тези енергийни тела, за да се разтовари техния негативен емоционално заряд. На тяхно място в състояние на променено съзнание се слага желаната картина за себе си и света. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и буквално отприщва потенциала. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи преживявания.

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар