Цветята на др. Бах – on-line курс за мъже

Posted | 0 comments


Записване до 09.01.2024 г.!!!  

Специално оформен процес за мъже!

Стартирам мъжка група за практическо обучение за цветята на др. Бах! Правя го, за да подсигуря на мъжете специфичната и необходима среда, за да осъществят своята промяна. Без да се налага да бъдат кавалери, да изслушват жените, да отстъпят ред….. Обръщам се към мъжете, които имат нужда да открият своята автентичност и са достатъчно смели да се изправят пред нея.

Да, трудно е!

Но след тази среща със самите себе си, вече нищо няма да е същото. Изменяте с голяма мощ представите си за себе си, откривате как да творите своя реалност и как да се проявявате в света, без страхове и покриване на чужди изисквания.

Цветята на др, Бах са универсално средство за самопомощ, но в практиката ми се оказа, че подхода към мъжете и тяхното пренастройване изисква различни инструменти от тези при жените. И точно в тази посока предизвиках себе си – да се впуснем заедно в това предизвикателство – да оформим изцяло мъжка група и да поработим през Вашите блокажи, през Вашите трудности и слабост, без да се налага да играете роли и да се прикривате.

Жените сме много по-обиграни в това да търсим себе си, да сме недоволни от това, което ни се случва и да искаме да го изменим, четейки книги и слушайки нечии съвети…. Но аз вярвам, че има достатъчно ценни мъже, които могат да отделят 2 часа на седмица от своето време, за да допуснат цветята на др. Бах в живота си и да предизвикат промяната в себе си. Методът, който практикувам е интуитивен и изцяло в унисон с живата природа, а там логиката е желязна. Няма да получите отвеяни фрази от рода на: „Обичай себе си“, „Приемай себе си“ …., а единствено практическа насоченост: кое как се случва и защо, как да го изменя. Задачата ми е да ви покажа света на цветята и тяхната мъдрост, а те ще Ви научат как да следвате своя си глас, своите си вътрешни инструменти, които като барометър ще Ви показват, кое е грешно, кое е правилно, каква посока е добре за Вас да поемете.

Цветята и тяхната мъдрост са единствения компас, на който вярвам. Защото знанието им е простичко, няма излишност и преекспониране.

Ето и цялото представяне на курса:

Лична трансформация с Цветята на др. Бах!

Няма по-силно и мощно трансформиране от това да се довериш на душата си. Живата природа прави този преход лесен и разбираем – извън помпозните думи, извън изискванията към себе си – връщате към теб. С доверие в собствената сила, с доверие към теб и пътя, който вървиш.

Предлагам ти 4-6 месечен курс (в зависимост от темпото на групата), който ще оформи твоята лична промяна – такава каквато е важна за теб и само за теб! Без сравнения, без ограничения…. Мога да го нарека – курс към теб, към твоето Аз.

Няма да получиш оценка, няма да получиш инструкции как трябва, но ще чуеш себе си и Как за теб е добре, Как за теб е важно, Как да разбираш хората, приемайки техния свят и позволявайки си да живееш в своя. И всичко това през знанието за живата природа и цветята на др. Бах.

Потапяйки се в света на цветята на др Бах ще развиеш своята интуиция без да губиш логиката си, ще получиш знания за ритмите в природата и как да се справяш с влиянието на околните, ще получиш знание как да изразиш себе си, как да взаимодействаш с другите, как да вървиш по пътя си и да бъдеш!

Ако усещаш, че Цветята на др Бах са твоят метод и Аз: Мая Вълчева съм човека, на който ще се довериш по пътя към себе си, този курс е за теб!

Направих го on-line, за да е лесно достъпен за теб, спрямо твоите ангажименти. Ще имаш домашни, задачи и казуси, ще се потопиш в един нов свят, който е само за теб! Ще се запознаеш с хора, които са близки до теб, ще създадем едно пространство на взаимопомощ, безусловна подкрепа и красота… За да се развиваш, спрямо твоето темпо и твоите търсения.

Очаквам те!

За кого е предназначен:

  • за хора, които знаят че се разболяваме защото сме изгубили баланса
  • за хора, които искат да прилагат Бахова терапия за себе си и близките си
  • за хора, които искат лично развитие
  • за хора, които разчитат на себе си, за да са здрави, щастливи и успешни
  • за хора, които искат да имат лесен начин да помагат на децата и близките си в критични моменти
  • за хора, които искат да са здрави и поемат отговорност за своите действия
  • за бъдещи и настоящи родители, които искат да поемат отговорност за развитието на децата си
  • за хора Емпати, които искат да се научат да овладяват своите умения и да ги използват в полза на другите

Какво ще правим:

  • ще работим с вътрешните блокажи
  • ще учим за цветята на др Бах и как да ги прилагате
  • ще работим за Вашето лично усъвършенстване, за да можете да помагате на околните
  • ще развиваме интуицията Ви
  • ще учим за отрицателните емоции, мисли и как да ги овладеем
  • ще разгледаме енергетиката на семейството

Характеристики на обучението:

Провеждане: Он-лайн 1 път седмично /Всеки Четвъртък/ от 19:30 до 21:30 часа

Достъп: Постоянен

Брой лекции: 20 бр.  + 3 бр. МастърКлас

Продължителност на 1 лекция – Час и половина/Два часа

Домашни: всяка седмица

Цена: 320 лв.

Преференциална цена: 280 лв. до 26.12.2023 г. вкл.

Срок за записване и плащане: 09.01.2024 г. /след тази дата курсисти не се допускат!/

Плащане: по Банков път с основание:  Две имена + Обучение Януари (Пример: Станислав Георгиев Обучение Януари)

Име: Инфинити Сет ЕООД
IBAN: BG65STSA93001527951068
BIC: STSABGSF
Банка: Банка ДСК ЕАД

Моля, регистрирай се и след това направи плащане! Ще се свържа с теб непосредствено преди началото на курса. Ако имаш въпроси не се притеснявай да позвъниш на 0899943394.

Регистрирай се тук:

https://forms.gle/NkdJmmE7ZLaFwory6

 

 

 

Напиши коментар